Tuinstock Tessenderlo

Wat een rollercoaster! In september deden we in Wolfsdonk totale uitverkoop en konden we aan de grote verhuis en opruiming beginnen.
Daarna waren het enkele onzekere weken en maanden, maar al snel kwam er iets nieuws op ons pad.
Jef en Gerda van Jef Voet BVBA te Tessenderlo waren klaar om op pensioen te gaan en hun zaak over te laten. En wij waren klaar voor een nieuw avontuur.. WIN-WIN noemen ze dat! 😉

We zijn ondertussen al enkele weken bezig in Tessenderlo; alles wat opruimen, nieuwe rekken plaatsen en vooral.. buiten plaats maken voor alle vaste planten!
Het is een groot werk, maar beetje bij beetje begint alles vorm te krijgen. Nog wat geduld dus, maar kom gerust regelmatig eens kijken!

Deze diashow vereist JavaScript.

Comments (1)

moeti (mama Peter Lievens)

jun 20, 2021 at 7:31 PM Reply

gefeliciteerd met jullie website : gestructureerd, kleurrijk gepresenteerd, zeer klantvriendelijk door de oplossingsgerichte mogelijkheden (bigbag, aanhangwagen, levering aan huis, hotline …..).
heel overzichtelijk : gevarieerde en luchtige voorstelling van het gamma met de mogelijkheid van “lees meer…..” en een uitnodigende voorstelling van de winkel met prachtige foto’s en klikmogelijkheid.
Jullie aanbod is gepresenteerd in een zeer nette, ruime en goed onderhouden locatie waar klanten het gevoel hebben dat ze door een park wandelen en op ontdekkingstocht kunnen gaan.
Veelbelovende tuinstock !!! succes gewenst !!!

Leave a comment