Promo

Nu is het geknipte moment om nieuwe grasmatten te leggen. Want in dit herfstachtige weer voelen de graswortels zich als een vis in het water. Een snelle hechting aan de bodem gegarandeerd. Maak er dus meteen werk van.


Zelf je grasmatten of graszoden leggen? Dat kan. 

Bestel nu je grasmatten. Aan huis geleverd. Hoge kwaliteit. Puur natuur.
Verzorg eerst goed je ondergrond. Zorg ervoor dat hij mooi gelijk ligt en dat hij ‘luchtig’ genoeg is. Een 20-tal centimeter diep omspitten en terug egaal wellen is ideaal.

Hou rekening met een dikte van 2 cm van de matten. Wil je de wortels sneller laten schieten? Dan is een extra bemesting van de ondergrond, voordat je de grasmatten uitrolt, een optie. Kijk daarvoor naar onze beschikbare meststoffen.

We raden aan om je grasmatten te leggen in het voorjaar (maart, april) ofwel in het najaar (september, oktober en november). Kijk uit naar een periode waarin het veel regent en waar de temperatuur aan de grond toch nog rond de 10 graden schommelt.

Blijft de regen achterwege? Besproei je grasmatten dan veelvuldig. In de eerste 2 à 3 weken staan ze best constant vochtig. Hef ze gerust eens op en kijk of de bodem onder de graszoden ook vochtig is.

 

Zaai je toch liever zelf je graszaad in? Ontdek dan ons gamma graszaad.


Gratis levering binnen 15 km rond Tessenderlo en Langdorp! 🥳

Bestel nu meer dan 50 m² grasmatten en profiteer van gratis levering binnen 15 km rond Tessenderlo en Langdorp!

Zie onze grasmatten en prijzen hieronder!

Meer info? Contacteer ons!