Promo

1 meter haagplanten gratis? Check deze promo!


Nu is het geknipte moment om je haagplanten te planten. Haagplanten met blote wortel worden uit volle grond gerooid, en dus moet je rekening houden met de juiste plantperiode. Je kan haagplanten pas aanplanten wanneer ze in rust zijn; van begin november tot einde maart. Maak er dus meteen werk van.


Zelf je haag aanplanten? Dat kan.

Wil je zelf aan de slag? Dat kan! Een haag aanplanten is helemaal niet moeilijk!

Wij raden je aan om je haag te planten van november t.e.m. maart. Let er wel op dat de wortels niet uitdrogen of bevriezen! Plant je haag zo snel mogelijk na aankoop aan. Indien dit niet mogelijk is, graaf je ze best tijdelijk in een kuil in zodat de wortels beschermd zijn.

  • Hou er rekening mee dat je je haag best +- 50 cm vanaf je perceelgrens aanplant.
  • Graaf een sleuf van ongeveer 40 cm diep en 40 cm breed en maak de grond goed los. Voor een sterkere, mooiere haag, kan je best meststoffen inwerken in de bodem!
  • Let op het juiste aantal stuks per m², dit varieert per haagsoort. Wil je meteen een vollere haag, dan zet je beter wat meer stuks/m².
  • Druk de grond goed aan en giet de planten. Bij droog weer kan je best nog wat extra gieten, vooral in het voorjaar wanneer de eerste blaadjes verschijnen.

 Hulp nodig?

Geen tijd of zin om zelf je haag aan te planten? Geen probleem, geef ons een seintje en we komen je een handje helpen!


 1 meter haagplanten gratis per 10 lopende meter! ??

In november krijg je één meter haagplanten gratis per 10 lopende meter!
Hier vind je onze haagplanten en prijzen.

Meer info? Contacteer ons!