Tuinonderhoud

Heb je zelf geen groene vingers of ontbreekt het je simpelweg aan tijd? Vercammen tuinaanleg is onze partner voor jouw tuinaanleg en -onderhoud.

 

Tuinonderhoudswerken het hele jaar door

Van snoeiwerk tot heraanplanten en gras of hagen maaien. Wil je het hele jaar door leven in de brouwerij, dan laat je je groen best snoeien in de juiste tijd van het jaar. Op die manier stimuleer je de bloei. Om de hagen, bomen en planten in je tuin tot hun mooiste recht te laten komen, laat je ze best twee tot drie keer per jaar snoeien.

Meer weten over de onderhoudswerken voor jouw tuin?

Maak een afspraak. Dan bekijken we met plezier hoe we de rust in je tuin kunnen bewaren.

 

Tuinontwerp

Droom je van een rustgevende tuin, een tuin waarin je graag toeft? Zaakvoerder Tom Vercammen luistert, denkt mee en tekent. Om zo jouw tuindroom concreet te maken in een plan.

In jouw tuinontwerp denken we verder dan onze groene neus lang is. Door onze jarenlange praktijkervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud, kennen we de addertjes onder het gras. Het zijn vaak kleine dingen: een paadje voorzien om een boom goed te kunnen snoeien. Een boordje om je gras makkelijk te maaien. Want het kan ook mooi én praktisch.

Je tuin afstemmen op je woning

Je tuin is een keitoffe leefruimte. Redenen genoeg om die af te stemmen op je huis. Zit je binnen en je kijkt buiten, wat zie je dan? Hiermee houden we rekening in onze tuinontwerpen. En ook andersom: hoe oogt je huis vanuit je tuin? Groen tegen een muur kan bijvoorbeeld een wereld van verschil maken.

 

Tuinaanleg

Ons ervaren groenteam staat op scherp en voelt zich in z’n nopjes in je privé- of bedrijfstuin. Met als doel een tuin te creëren waarin jij tot rust komt.

Dat betekent dat we je tuin in zijn totaliteit uitwerken en aanleggen. Van de aanplanting van bomen, planten, gazon en hagen tot het leggen van verhardingen voor je terras of oprit. In hout, tegels, natuursteen. Tot zelfs stijlvolle houten constructies in je tuin: een carport, overdekt terras of houten paviljoen aan je zwemvijver.


Meer info?

Vercammen tuinaanleg bv

info@vercammen-tuinaanleg.be
+32 475 72 56 57

Btw BE0881.419.895